Siste nytt 

Hjertelig takk til alle som gjorde arrangementet "Hva fikk deg dit" til en suksess! Vi er dypt takknemlige for engasjementet fra våre gjester, som bidro til et minneverdig foredrag. Spesiell takk går til Mina Adampour, Chirag fra Karpe, kjendislegen Wasim Zahid, og ikke minst til Hirad Modabberi, som alltid stiller opp.

Fint besøk på politihøgskolen i dag. Vi hadde med ungdomsskole og videregående elever. Ungdommene fikk innblikk i hvordan studentlivet på Politihøgskolen er, gikk gjennom kravene for opptak og fikk utforske de ulike fasilitetene. Takk til Politihøgskolen som tok oss godt imot.

Futsal

03.10.2023

Det var gledelig å se så mange barn og ungdom samlet for å delta. En stor takk til Karpe og teamet for å ha bidratt med flotte premier til barna, som virkelig satte prikken over i-en på arrangementet. Stemningen var elektrisk, og deltakerne viste imponerende ferdigheter på banen. Tusen takk til alle som bidro til en fin turnering!

Vi ønsker å takke Abokor Mohammed, Erik Villum og Hirad Modabberi for et utrolig inspirerende foredrag om studie- og karrierevalg. Deres innsikt og engasjement har virkelig satt fart på oss, og det var tydelig at ungdommene elsket det!Takk for at dere delte deres visdom, og for å ha vært en del av vårt arrangement.

I dag hadde vi en helt fantastisk opplevelse på Ullevaal stadion! Vi fikk ikke bare muligheten til å hilse på våre utrolige landslagsspillere, men de var også utrolig hyggelige. Det var virkelig inspirerende å se hvordan de tok seg tid til å snakke med oss og dele noen øyeblikk før deres store VM-eventyr. Vi ønsker dem ikke bare masse lykke...

Idag hadde vi en fantastisk fotballturnering for barn og unge, fylt med glede og positiv energi! Takk til Vestre Akers SK for å la oss bruke banen. Vi ser frem til å arrangere flere lignende aktiviteter i fremtiden! God sommer!

Vi fikk æren av å ha ordfører Marianne Borgen og byråd Sunniva Holmås Eidsvoll hos oss.

GRILLFEST

23.05.2023

Fredag 9/6-2023 var det grillfest blandt beboerne fra Vestre Aker på Hovseterveien. Tilstede var bland annet mange politikere og byrådsmedlemmer, samt Wolf Gym.

Ung Plattform arrangerte nylig en grillfest på Hovseter, som ble en begivenhetsrik dag fylt med glede, fellesskap og spennende aktiviteter. Vi er begeistret over å kunne dele noen høydepunkter med dere!

Fra venstre: Mehmet Kaan Inan (Høyre), Shajat Iqbal (Ung Plattform) og Anne Lindboe (Høyre)