Bli frivillig

Bli frivillig hos Ung Plattform

Velkommen til Ung Plattform

Ønsker du å gjøre en meningsfull forskjell? Er du lidenskapelig opptatt av å motvirke utenforskap og bidra til mestring og trivsel blant barn og unge? Da er du på rett sted!

Ung Plattform er en barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider målrettet for å skape en positiv innvirkning på våre lokalsamfunn. Vi tror på kraften av frivillighet, og vi ønsker å invitere deg til å bli en del av vårt team av frivillige som er engasjert i å gi barn og unge de nødvendige verktøyene for mestring i hverdagen.

Vårt Oppdrag

Ung Plattform er drevet av et klart oppdrag: å bygge en trygg, inkluderende, og støttende atmosfære for barn og unge. Vår visjon er å skape et samfunn der hvert barn og ungdoms potensiale blir oppfylt, deres stemmer blir hørt, og deres utfordringer blir møtt med respekt og empati.

Hva Gjør Vi?

Vårt arbeid inkluderer et bredt spekter av aktiviteter og tilbud som fremmer mestring og trivsel. Dette inkluderer mentorprogrammer, kreative workshops, sports- og fritidsaktiviteter, samt støtte til skolearbeid. Vi er forpliktet til å gi barn og unge de nødvendige verktøyene og mulighetene til å lykkes i livet.

Bli en Del av Vår Frivillige Familie

Som frivillig hos Ung Plattform, vil du være med på å forme fremtiden til våre barn og unge. Du vil få muligheten til å dele din kompetanse, engasjement og tid med de som trenger det mest. Sammen kan vi skape en positiv endring i samfunnet vårt.

Hvordan Du Kan Bidra

Å bli frivillig hos Ung Plattform er en enkel prosess. Registrer deg i dag og bli en del av vår frivillige familie. Her er noen av de måtene du kan bidra på:

  • Mentorering og veiledning
  • Organisere og delta i aktiviteter
  • Delta i arrangementer og workshops
  • Bidra med dine unike ferdigheter og kunnskap

Bli Med Oss!

Gjør en meningsfull forskjell i livet til barn og unge. Bli en del av Ung Plattform i dag ved å registrere deg som frivillig. Sammen kan vi skape en lysere fremtid for alle!

*For å sikre at vi opprettholder et trygt og beskyttende miljø, krever vi politiattest fra våre frivillige.