UNG PLATTFORM & WOLFGYM

23.05.2023

Besøk av Wolfgym

Ung Plattform arrangerte nylig en grillfest på Hovseter, som ble en begivenhetsrik dag fylt med glede, fellesskap og spennende aktiviteter. Vi er begeistret over å kunne dele noen høydepunkter med dere!

Et av høydepunktene på grillfesten var besøket fra Wolfgym, som sørget for en actionfylt opplevelse for våre medlemmer. De arrangerte et lynkurs i boksing, og formålet var å engasjere og inspirere de unge til å utforske ulike typer sport og aktiviteter. Wolfgyms profesjonelle trenere ledet øktene og lærte våre medlemmer grunnleggende bokseteknikker og treningstips.

Det var fantastisk å se den entusiasmen og energien som fylte området da barna engasjert deltok i boksetreningen. De fikk muligheten til å prøve seg på nye ferdigheter, utfordre seg selv og oppdage sin indre styrke. Wolfgyms tilstedeværelse bidro til å skape en atmosfære av inspirasjon og motivasjon.

Vi er utrolig takknemlige for det gode samarbeidet vi hadde med Wolfgym, og for deres bidrag til å gjøre festen enda mer minneverdig. Vi håper på et fortsatt positivt samarbeid med Wolfgym og muligheten til å arrangere lignende aktiviteter i fremtiden.

Det var også en fantastisk anledning for beboerne på Hovseter til å bli bedre kjent med hverandre og skape sterke bånd. Det var en hyggelig atmosfære der alle kunne nyte deilig grillmat, leke og konkurrere i forskjellige spill og aktiviteter. Øyeblikkene med latter, glede og fellesskap skapte varige minner for både unge og voksne.

Vi ønsker å takke alle deltakerne som gjorde grillpartyet til en kjempesuksess. Deres entusiasme og deltakelse bidro til å skape en positiv og inkluderende atmosfære. Vi er stolte over å være en del av et så engasjert fellesskap.

Hvis du ønsker å delta i slike spennende arrangementer og aktiviteter, er det bare å bli medlem av Ung Plattform i dag. Sammen kan vi fortsette å skape minneverdige øyeblikk, inspirere til fysisk aktivitet og styrke båndene i lokalsamfunnet.