GRILLFEST

23.05.2023

Fredag 9/6-2023 var det grillfest blandt beboerne fra Vestre Aker på Hovseterveien. Tilstede var bland annet mange politikere og byrådsmedlemmer, samt Wolf Gym.  

Grillfest med beboere og politikere.

Ung Plattform arrangerte nylig et fantastisk grillparty på Hovseter, og det var en minnerik opplevelse for alle som deltok! Beboerne samlet seg i en hyggelig atmosfære, omringet av latter, smil og herlig mat.

Grillfesten var en flott anledning til å styrke samholdet i bydelen. Det var gledelig å se barn og unge fra ulike bakgrunner og interesser samles rundt grillen, dele historier og skape gode minner sammen.

Aktivitetene spredte seg fra grilling av deilige retter til morsomme leker og spill. Medlemmene deltok engasjert i ulike konkurranser, og energien var smittsom. Det var også en flott anledning til å utveksle erfaringer og interesser, og styrke båndene mellom alle deltakerne.

Vi vil gjerne takke alle  som deltok og gjorde grillfesten til en suksess. Det er nettopp slike øyeblikk som dette som gjør Ung Plattform til et spesielt fellesskap. Vi ser frem til mange flere minneverdige arrangementer og aktiviteter i fremtiden.

Hvis du vil være en del av slike unike opplevelser, bli medlem av Ung Plattform i dag! Sammen kan vi fortsette å skape gode øyeblikk, bygge vennskap og utvikle oss som en solid og inkluderende organisasjon.

"Koselig at en organisasjon laget av ungdom fra bydelen klarte å få i gang dette prosjektet uten hjelp fra utenforstående. Dette viser kun hva slags ressurser og ildsjeler vi har her i bydelen" - Beboer (Hovseterveien).